Spirituals 
Een voor allen Allen voor EenWie we zijn

Wij zijn Spirituals. Ik zal iets over de geschiedenis vertellen. In 1998 bestonden er nog nieuwsgroepen op het internet. Daar raakte ik bevriend met een aantal leden van NL. Dromen. Een nieuwsgroep die gericht was op droom verklaren. Na een tijdje hadden we het plan om een groep op te richten op Yahoo Groups met de naam Spirituals. 

De naam was gekozen omdat we vreselijk veel aan het chatten waren met elkaar. 3000 berichten in een maand was een gemiddelde. We waren met iets van tien man en we groeiden door naar hooguit veertig. Onze groep kenmerkte zich toen door vriendschap en warmte en felle discussies over spirituele onderwerpen maar ook filosofische diepgaande discussies waren ons niet vreemd. 

Ik kreeg het ook steeds drukker. Dit omdat ik inmiddels ook Merlijns Corner en Avalons Eiland had opgericht die groeiden als kool.  Ik stapte eruit en ging verder met Merlijns Corner en Avalons Eiland. Die inmiddels ook heropgericht is en probeer die als diensten groep te maken voor het grote Spirituals. Meer dan 740 leden momenteel. Wat gebleven is dat is de warmte onderling. Het is Spirituals zoals ik het destijds voor ogen had. En nu werkelijkheid is geworden. 

Onze groep houdt zich bezig met Dromen, Spiritualiteit, Sjamanisme, Wicca, Paganisme en is een hechte vriendengroep met ook vertakkingen naar Filosofische onderwerpen en onderwerpen die psychologie raken. Verder Reiki, Shamballa, Edelstenen, Tarot en engelenkaarten. Net als in het oude Spirituals heerst er vrijheid en mag men reclame maken mits spiritueel georiënteerd. 
Spirituals Facebook groep

De groep Spirituals op Facebook. Een vrij grote groep met alles op het gebied van Spiritualiteit, Reiki, Shamballa en andere vormen van spiritualiteit zoals Wicca, Paganisme, Droomverklaringen, en diensten die onze leden verder aanbieden zoals diverse gescreende mediums, Tarot, Kaartleggingen. En nog veel meer. Spirituals op TimeboekSpirituals op Mewe


 

 

E-mailen
Bellen
Map